Gestart - Reisverslag uit , van Jos Pronk - WaarBenJij.nu Gestart - Reisverslag uit , van Jos Pronk - WaarBenJij.nu

Gestart

Door: Jos Pronk

Blijf op de hoogte en volg Jos

21 Mei 2007 | ,

Keurig op tijd geland in een zonnig Newcastle. Eerst maar eens aan een tafeltje uitgezocht hoe ik met de metro waar kon komen.gelukkig was er niet alleen een information desk maar ook iemand om je info voor de metro te geven. Zodoende kwam ik te weten dat het museum Abeire bij South Shield lag. Dat bleek geen stadje te zijn dat ik ook thuis niet kon vinden maar een vesting aan het begin van de rivier de Tyne en ook per Metro te bereiken. Bleek later dat ik wel moest overvaren om niet helemaal weer via een omweg er heen te gaan. ASnders had ik behalve Sedegenum (museum) ook dit niet kunnen doen. Gelukkig zat al het vervoer mee en besloot ik na afloop van de dag mijn Backpackers onderkomen op te zoeken. Mijn tijd is bijna om en zal dadelijk opnieuw moeten inloggen om het verhaal af te maken maar het opstarten kostte veel tijd.

• 21 Mei 2007 - 21:58

Olaf:

Goed dat je veilig bent aangekomen - goede reis toegewenst!