Zwemmen of zwammen
Door: Jos Pronk
Blijf op de hoogte en volg Jos
01 September 2011 | Portugal, Lissabon
01 September 2011 - 15:33
Didi:
Nou ja zeg, fijn van jullie te horen en dat alles goed is!!!
Laten we het over het weer in ons landje niet hebben, blijf gerust langer weg. Ze beloven aldoor beter weer, maar die belofte heeft geen waarde.
Jos, duik maar wel het zwembad in, goed voor lichaam en geest.
Jullie hebben al heel wat kilometers afgelegd, geen blaren Els?
Lekker genieten en doorzetten maar.
Liefs voor jullie viertjes,
Didi -
01 September 2011 - 19:39
Nico:
de heilige Antonius helpt heel vaak als je iets kwijt bent: Antonius beste vrind, maak dat ik mijn rugzak vind, zo iets moet je dan bidden. Goed, het is toch gelukt. Het gaat gesmeerd zo te horen, jullie zijn er bijna, het weer is hier nu ook prima, dus bij jullie ook wel denk ik. Veel plezier verder!!
01 September 2011 - 20:49
Olaf:
Fijn om te lezen dat het me jou en je reisgenoten goed gaat - Tsja, als je kiest voor zwammen, dan is er natuurlijk ook geen tijd meer over om je dagboek bij te houden !-)
Goede reis nog en tot gauw ziens! -
03 September 2011 - 15:18
Eric:
Het Caminogevoel begint weer te kriebelen. En zeg nou eerlijk, wat is nou 240 km. Appeltje eitje, toch.
Houd vol en vergeet niet te genieten. -
05 September 2011 - 12:15
Tom Blom:
Hallo luitjes, war een sof met die rugzak maar Els heeft waarschijnlijk een engeltje op haar rug gehad. Goed weer gelukkig maar gaandeweg slechter en dat had ik al op buienradar gezien - nu naar Finisterre
en Santiago en dan zit het er weer op - niettemin fijn dat alles zo goed verlopen is
hart. groet ook aan de vrienden en tot hoors
Tommie