Nog enkele indrukken
Door: Jos Pronk
Blijf op de hoogte en volg Jos
29 April 2006 | Frankrijk, Parijs
Nog even over Lourden voor de tijd verstreken is. Het was er zeer indrukwekkend niet alleen wat betreft de zieken en gezonden die met duizenden in processie rondtrokken. Ik heb een kaars opgestoken met op de achtergrond de tekst ¨deze kaars brengt mijn gebed verder¨. In gedachten was ik bij velen die mij lief en dierbaar zuijn (waren) maar ook bij hen die het nu moeilijk hebben. Ik hoop de kaars weer aan te steken in Lourdes.
29 April 2006 - 17:33
Didi Pronk:
Hoi Boer Biet,
Fijn dat het zo goed gaat, in gedachten loop ik mee. Ben net terug uit Zoetermeer. Liefs van mij, succes, Didi en Wil -
30 April 2006 - 09:14
Hans:
hi schaap!
net terug uit peru en nu dus "even meelopen" met jou ! chapeau meneer! nog smaragd hagedissen gezien onderweg? let vanaf nu op alle gezellige terrassen die je tegenkomt, wie weet zit er die bekende non-loper met een prachtig glas wijn in de hand....en, maak je wel wat foto's toch? hou vol meneer, holland is trots op je, zeker ook op de dappere wijze waarop je verhaalt over die armoedige omstandigheden waaronder je moet douchen na zo'n dag buffelen. hoe gaat zoiets trouwens? staan jullie in een lange rij met een handdoek omgeslagen? of doen jullie het in rotten van drie of meer? ik zie het voor me.....ik pak DE AUTO even naar mijn pa!
loop-ze en niet stiekem een lift pakken sir!
groet en tot schrijfs
hans -
30 April 2006 - 10:54
Anna Uiterwijk:
Geweldig dat het je zo goed afgaat. Vooral datje de pyreneeën zo vlot bent overgestoken. ik kan me voorstellen dat het in en uitpakken van de rugzak vervelend is. Maar: niks aan te doen. Het laatste woord van ''nog enkele indrukken'' 29 april moet vast'' Santiago'' zijn.
Houd moed, anna