Gecontroleerde angst.
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos
25 Mei 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Waar ik morgen eindig blijft weer een verrassing voor jullie en voor mij maar het is nu 22.15 uur en bedtijd want ik zit in een bar met internet 5 min. lopen.
26 Mei 2007 - 16:22
Guido:
Hey Pap!
Nou, het schiet al weer op! Ruim over de helft! Leuke foto's en interessante verhalen! Wij zorgen wel voor Els, komt morgen met Rein en Suus bij mij eten, gezellig!
Nou, tot snel maar weer!
Liefs Guido -
27 Mei 2007 - 21:09
Guido:
Verneem net uit zeer betrouwbare bronnen dat geen enkele foto die op deze site getoond wordt, is gemaakt in Schotland. Derhalve wens ik bij deze mijn vorige opmerking over mooie foto's te rectificeren, al blijft de mededeling dat de foto's mooi zijn natuurlijk waar en gemeend...
Blijf uitkijken bij het afdalen, zeem de regen af en toe van je bril en laat je niet afzetten voor oplichterstarieven ;-)
Tot eind van deze week!
Pronkie -
27 Mei 2007 - 21:17
Els:
Nou Jos, je maakt wel weer het nodige mee. Hopelijk heb je je laatste traject nog een beetje geluk met het weer en heb je weer een voldaan gevoel na een week lopen/sjouwen 'langs' de Hadrian Wall.
Tot gauw. Liefs E. -
28 Mei 2007 - 17:36
Hans:
hadiejosweer!
je website herontdekt, je bent dus weer loops! of op de loop!
lekker genieten daar, begrijp ik, met weer veel avontuur!
goed dat je ooit padvinder geweest bent met al die cross-country door weilanden met dolle stieren...je weet waar het noorden is!
pa verhuist 1/6 naar k.7ster, drukke tijden nu en strake met leeghalen huis.
bel als je terug bent voor eetafspraak bij ons, we willen alles uit de 1e hand horen.
groet en loopse,
hans -
29 Mei 2007 - 21:47
Olaf:
Jos,
Moet ik bij "steile afdalingen waar je je hard bij vasthoudt" denken aan een stevige reling die je vast kunt grijpen? of is het toch je rikketik?
Laat de regen je niet teveel op de kop zitten!
Olaf