Klein berichtje tussendoor
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos
04 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Dit berichtje komt niet van Jos, maar van Els, maar wel op verzoek van Jos.
Het gaat goed met het lopen in Spanje, maar de mogelijkheid om internet te gebruiken is er haast niet. Ook internetcafé's komt Jos helaas niet tegen in al die kleine gehuchten. Daarom vroeg hij mij jullie toch even op de hoogte te brengen van zijn vorderingen. Vanochtend moest hij nog ongeveer 145 km tot Santiago de Compostela, hetgeen betekent dat hij verwacht en hoopt in 5 dagen daar aan te komen. Hij loopt dus behoorlijk voor op zijn schema en als het dus mee zit kan hij met pinksteren weer thuis zijn, wat we allebei wel heel gezellig zouden vinden. Of het allemaal gaat lukken moeten we natuurlijk even afwachten en ook de terugvlucht moet nog geregeld worden. Zodra Jos weer internet tot zijn beschikking heeft, of daar of hier, dan laat hij gauw weer iets van zich horen. Een hartelijke groet. Els
05 Mei 2008 - 10:31
Arthur:
Ik kom zojuist terug van een weekje Frankrijk en zie dat je er ineens al bijna bent met minder dan 150 km te gaan. Nog een peuleschilletje dus, Jos. Met honden zal je wel nooit grote vrienden worden, maar je relatie met gerijpte Rioja lijkt geen problemen op te leveren.
Jan en ik voeren woensdag de training weer op nu we eerdaags je concurrentie weer kunnen verwachten. Maar eerst ga ik volgende week nog naar trainingskamp in Luxemburg. Sterkte de laatste dagen en tot spoedig ziens!