Gaandeweg
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos
05 Mei 2008 | Spanje, Madrid
05 Mei 2008 - 21:46
Tom:
Wat vliegen de kilometers onder je benen door. Vermoedde al dat je de afgelopen dagen in een "niemandsland wandelde zonder moderne"communicatiemiddelen, zoals bleek uit de mail van Els. Jos de laatste loodjes zullen minder zwaar wegen, want je bent nogal wat gewicht kwijt begrijp ik. Het ga je goed. -
06 Mei 2008 - 08:27
Bernardien:
Ha die Jos, vandaag eens even met je meegelopen. Toch allemaal weer heel bijzonder wat je zoal meemaakt. En dat je zo voor op het schema ligt. Je weet het he! "hardlopers zijn.......dooRlopers.....". Sterkte met de laatste km, om je doel te bereiken. zal allemaal wel weer heel indrukwekkend zijn voor je.Liefs Bernardien -
06 Mei 2008 - 09:48
Didi:
Broertje,
Weer bijna thuis.
Ja, er gaat niets boven Groningen, sorry boven Amstelveen!!!
Wanneer je zo over ´s Heren wegen loopt en de landarbeiders ziet, zul je vast weleens denken: "in het zweet uws aanschijns zult gij uw ......??
Wat hebben wij dan een luxe leventje, maar dat wist je al.
Om dat te ontdekken ben je natuurlijk niet op "safari" gegaan.
Voor het laatste stuk wens ik je nog een goede en behouden vaart, liefs van je zus, Didi
13 Mei 2008 - 18:50
Tom Blom:
Een beetje mostert na de maaltijd maar wel heel leuk om te lezen en het moet gezegd je hebt talent om indrukken bijna fotografisch weer te geven - wat moet het een overgang zijn om weer in het vliegtuig richting Amstelveen te zitten na al deze prachtige indrukken.
Zie je morgen
Tommie